Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8! 

Dit jaar starten wij met 14 enthousiaste leerlingen samen met meester René.

Alle ouders/verzorgers worden wekelijks op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, activiteiten en foto's per groep via de beveiligde Parro-app!  

Kerstviering 2022

Afgelopen donderdag met de hele groep kerstbakjes gemaakt met de hulp van enkele ouders en oma's. Het was een groot succes, nogmaals erg bedankt voor jullie hulp, de kinderen zijn er blij mee.

Daarna 's avonds genieten van een geweldig mooi en heerlijk kerstbuffet. Wat hebben jullie er weer een werk van gemaakt, dank jullie wel.

En nu ... 

FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GEZOND EN GELUKKIG 2023!

Halve finale Gelderse schooldamkampioenschap 2023

Afgelopen zaterdag 4 februari  hebben twee teams van onze school meegedaan aan de halve finale van het Gelders schooldamkampioenschap. Het eerste team behaalde daar een geweldige 3e plaats en mag nu meedoen aan de finale van het schooldamkampioenschap van Gelderland op 11 maart a.s. te Almen. We zijn supertrost op alle dammers, geweldig gedaan!

DIA-oefentoets

Vandaag woensdag 8 februari, hebben alle leerlingen van groep 8 de DIA-oefentoets gemaakt ter voorbereiding op de DIA-eindtoets, best wel spannend maar het ging heel goed. We zijn nu klaar voor de eindtoets. 

Uitslag eindtoets

Groep 8 heeft een mooi uitslag op de eindtoets behaald met een groepsgemiddelde van 365,1 en het landelijk gemiddelde was 361. Knap gedaan Toppers van groep 8!