Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3!

Schoolontbijt 
Donderdag 29 maart hebben we gezellig samen genoten van het paasontbijt. Met een heerlijk paasbroodje en een gekookt eitje werd er heerlijk gegeten.
Marijn vond het zo lekker dat hij zelfs zijn tand verloor tijdens het eten!Midweekviering
Afgelopen week was onze midweekviering! We hebben gezongen, gedanst, met boomwhackers opgetreden, moppen verteld en voorgelezen! 
Wat vonden we het leuk!


Week van het geld 
De week van het geld, dat is waar wij van 19 tot 23 maart over hebben gewerkt. Op maandag kregen wij allemaal een startbudget om leuke dingen te kopen. Wij mochten zelf weten wat we kochten, er hing een prijslijst in onze klas. Zo leerden wij een klein beetje om te gaan met geld. Sommigen van ons konden op vrijdag nog leuke dingen kopen, andere hadden het geld al op.
Vrijdag hebben wij de week afgesloten met een bijverdienmarkt. Mede dankzij de hulp van ouders konden wij hele leuke geldspelletjes spelen! 
Het was een hele geslaagde week! 

Wij zijn zo trots als een pauw! Groep 3 kent alle letters! 
Na een heel leuk letterfeestje hebben alle kinderen een echt diploma ontvangen! 

 Wij wensen jullie allen fijne feestdagen en tot volgend jaar! 

 

Lezen in de klas 
Omdat wij inmiddels al bijna alle letters kennen, is het belangrijk om veel te lezen. Bij juf Eline mochten we deze week lezen op een "fijn leesplekje". We mochten helemaal zelf kiezen waar dat was, zelfs op de tafel! Wij vonden dit zo leuk en fijn dat wij al 15 minuten stil konden lezen. In de vakantie gaan we dit verder oefenen met een leeskerstboom. 

Kerstdiner 
Op woensdag 19 december hebben wij een gezellig kerstdiner gehad. Met de hele klas hebben we samen gegeten en gedronken. Aan het eind van de avond hebben we nog een lied gezongen speciaal voor juf Bea. 

Kerstboom versieren 
Vandaag hebben wij samen de kerstboom versierd. Iedereen heeft zelf een bal uitgekozen en een mooi plekje in de boom gegeven.
Dat vonden wij erg leuk! Sinterklaas
Op maandag 4 december hebben wij een gezellige sinterklaasochtend gehad.
We zijn begonnen met een pepernotenbingo! Daarna mochten wij op bezoek bij Sinterklaas en zijn pieten.
Op onze foto's een kleine impressie van deze gezellige sinterklaasochtend.