Welkom op de pagina van groep 7.

Groep 7 heeft een fantastische dag gehad met het schoolreisje in Slagharen.
Samen met groep 6 hebben we de hele dag genoten van alle attracties.

Op maandag 9 april zijn we naar het technieklokaal geweest. We hebben weer de mooiste dingen gemaakt, het was weer erg leuk.

Op 14 februari hebben we een gastles gehad: 'Anders zijn maakt geen verschil'. Naast de informatie, mochten we zelf in een rolstoel zitten, maar hebben we ook ervaren hoe het is om blind en doof te zijn. Het was een leerzame en leuke ochtend.

Op 15 januari zijn we naar het technieklokaal geweest. We hebben allemaal wat moois gemaakt. Het was weer erg leuk en leerzaam.

Woensdag hebben we genoten van een heerlijk kerstdiner. Iedereen zag er heel mooi uit. Het was een gezellige avond.

Op dinsdag 19 december kreeg groep 7 vuurwerkvoorlichting bij Wormgoor. Het was interessant en leuk om te zien waar het vuurwerk wordt opgeslagen.

Vrijdag 15 december hebben we met de les van Natuniek proefjes gedaan. We mochten alle proefjes zelf doen en dit was erg leuk.

Maandag 4 december hebben we Sinterklaas gevierd. 's Ochtends heeft iedereen een mooie surprise gekregen. 's Middags hebben we samen met groep 8 een online escaperoom en een quiz gedaan. Het was een gezellige dag.

Vandaag is groep 7 voor het eerst in het technieklokaal geweest. We hebben hier prachtige dingen gemaakt. Het was erg leuk.

De laatste midweekviering van groep 7 was een groot succes!

We hebben allemaal een grappig griezelverhaal voorgelezen aan groep 3. Dit allemaal voor de kinderboekenweek.

Vandaag de tweede les gehad. We hebben allemaal een hiphop nummer gemaakt.

Muziek van de toekomst, tijdens deze les hebben we een begin gemaakt met ons eigen liedje. Tijdens de volgende les maken we het af.

Bekijk hier de foto's van de Needse sportweek.