Welkom op de pagina van groep 7.

We zijn met het schoolreisje naar Burgers Zoo geweest. Het was een hele leuke, gezellige dag.
We hebben veel leuke dieren gezien en heerlijk gespeeld in de speeltuin.

Op 11 maart is groep 7 bij het technieklokaal geweest. We hebben allemaal weer iets leuks gemaakt. Het was een leuke middag.

Dinsdag kregen we een gastles 'Leven op wieltjes'. Mensen met een beperking kwamen van alles vertellen.
We mochten ook zelf ervaren hoe het is om een beperking te hebben. Het was heel interessant en bijzonder.

Woensdag hebben we genoten van een heerlijk kerstdiner. Het was een gezellige avond.

Als afsluiting van het eerste thema van blink hebben de leerlingen een museum gemaakt van hun eigen wereldster.
Van Johan Cruijf tot Anne Frank, iedere groep had een prachtig museum ingericht.

Groep 7 heeft op 10 oktober de laatste midweekviering gegeven. Ze hebben er een leuk feestje van gemaakt.