Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7! 
Dit schooljaar bestaat onze groep uit 17 leerlingen en 2 leerkrachten; juf Anouk en juf Mireille. Alle ouders/verzorgers worden wekelijks op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, activiteiten en foto's per groep via de beveiligde Parro-app! Daarnaast willen we de bezoekers van onze site natuurlijk delen in ons geluk!

Kijkje in onze groep.

Naast de lessen in ons fijne lokaal, gaan wij ook regelmatig de deur uit! Zo hebben we techniek in het technieklokaal Borculo. We doen mee aan sporttoernooien, zoals volleybal, basketbal, voetbal en zelfs dammen. We gaan regelmatig naar de bieb in Neede om ons leesvoer weer aan te vullen. Door al het lezen hebben we ook heel wat voorleeskampioenen in de school gehad. En er zijn drie meesters die ons regelmatig muziekles geven met het programma van 'Muziek van de toekomst!'.

Rekenen

Rekenen doen we iedere dag. Daarnaast zijn we 3 keer per week bezig met automatiseren. We oefenen de sommen vlot uit te rekenen. 
We doen dit op verschillende manieren, vandaag deden we het in een circuit vorm met spelletjes en een tekening. 

Sinterklaas

Sinterklaas is goed gevierd! Er zijn prachtige surprises en gedichten gemaakt voor elkaar. We kregen Sinterklaas ook nog even op bezoek in de klas.