Groep 1/2

Welkom op de pagina van groep 1/2!

Wat fijn dat jullie een kijkje komen nemen op de pagina van groep 1 en 2. De kleuters zitten in de konijnengroep en krijgen les van juf Minjoe en juf Monic.

Kerst 2021

Wat was het gezellig met kerst bij ons in de klas. De klas was mooi versierd en we hebben geluisterd naar mooie verhalen, leuke liedjes gezongen en prachtige werkjes gemaakt. Als kers op de taart hebben we nog een heerlijke kerstlunch gehad van onze OR, wat was het lekker! 

Sinterklaas

Ook dit jaar heeft de Sint onze school weer bezocht. Hij kwam aan in een heel mooi Volkswagenbusje. We hebben lekker met hem gekletst, gezongen en de pieten hebben nog gymkunsten laten zien. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn. Gelukkig is de Sint al heel modern en konden de kinderen thuis ook meekijken en online kletsen met Sint.  Wat was het een gezellige ochtend. 

 

De eerste weken hebben we gewerkt over het kleurenmonster. Wat was het een leuk thema! We hebben het gehad over emoties, we hebben elkaar leren kennen, we hebben veel gezongen, leuke werkjes gemaakt, veel voorgelezen en natuurlijk veel in de hoeken en buiten gespeeld.