Ouderraad 2017-2018
 Ouderraad 2017-2018 

Boven van links naar rechts: Nathalie Pasman, Jeanette Wiggers, Nancy te Nijenhuis, Evelien Wissink, Karin Smits, Nicole Koopman
Midden van links naar rechts; Marieke te Brinkhof, Birgit Lammers, Jeannette Mol, Monika Slot
Onder van links naar rechts: Merina Brandenbarg, Amanda Wormgoor, Cher van Doorn

Voorzitter: Jeannette Mol
Secretaresse: Karin Smits
Penningmeester: Merina Brandenbarg

Leden:
Nicole Koopman, Nathalie Pasman, Evelien Wissink, Birgit Lammers, Monica Slot, Cher van Doorn, Jeanette Wiggers, Amanda Wormgoor, Marieke te Brinkhof, Nancy te Nijenhuis

Voorstellen:
Mijn naam is Jeannette Mol. Ik ben getrouwd met Paul. We hebben 2 kinderen, waarvan er nog 1 op de Marke zit, Tygo in groep 6. Onze dochter Megan zit in de 2e klas van het voortgezet onderwijs. Dit jaar wordt mijn 6e jaar als voorzitter van de OR. Het is erg leuk om te doen. Het geeft veel voldoening als je ziet dat de kinderen veel lol hebben tijdens de activiteiten die we organiseren.
Daarnaast is het erg leuk meer betrokken te zijn bij de school van je kinderen.

Hoi ik ben Karin Smits en sinds dit jaar de secretaris van de OR. Ik woon samen met Barry en we zijn de ouders van Joris en Bas Olthaar. Joris zit in groep 5 en Bas zit in groep 3.
Dit wordt mijn derde jaar bij de OR. De eerste 2 jaar als algemeen lid en nu dus gestart als secretaris. Inmiddels al enkele activiteiten mogen organiseren dan wel geholpen. Het is erg leuk de kinderen een leuke dag te bezorgen en daar aan bij te dragen.

Hallo allemaal, ik ben Nathalie Pasman en ben getrouwd met Wilco.We hebben twee kinderen. Lola en Mick. Lola is dit jaar begonnen op het Assink en Mick zit alweer in groep 6. Voor mij is dit alweer het vijfde jaar in de OR en nog steeds met veel plezier. Het is een leuke gezellige groep en ik vind het erg leuk om activiteiten en dus de Kinderen een leuke dag/middag te bezorgen.

Ik ben Evelien Wissink, Ben jaren werkzaam geweest in de kinderopvang. Daarna ben ik thuis begonnen als gastouder voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Al vele jaren doe ik dat met erg veel plezier. Intussen zijn ook Mick en Jessie op de wereld gekomen, inmiddels alweer in groep 7 en Groep 4 op school. Omdat er thuis natuurlijk veel met alle oppaskinderen geleefd wordt, leek het mij erg leuk om ook op school betrokken te zijn bij activiteiten die we organiseren voor de kinderen. Eerst een paar jaar als klassenouder en nu alweer enkele jaren in de OR. Zo ben ik toch ook daar een beetje bij de kinderen. Het geeft mij veel voldoening om te zien hoe wij toch met zoveel mensen het plezier in het kind te brengen en houden.

Hallo, mijn naam is Birgit en ik woon samen met Kees. We hebben samen een zoon Sven in groep 5 en een dochter Mila in groep 3. Zij gaan allebei graag naar school. Ik ben “lid” van de werkgroep hal-versieren en ben ik een aantal jaren klassenouder geweest. Daarna wou ik wat meer betrokken raken van wat er binnen school verder “afspeelde”. Dus heb ik mij aangemeld voor de OR en wordt dit nu mijn 2de jaar. Wanneer ik voor de hal of OR op school ben en Sven of Mila komt langs dan vinden zij het heel erg leuk dat ik op school ben, daaraan merk ik dan weer dat zij het leuk vinden dat ik betrokken ben bij hun school en doe ik dit dus ook met veel plezier!

Ik ben Nicole Koopman, getrouwd en we hebben 2 jongens,in groep 4 en 5.
Ik had me aangemeld voor de OR omdat ik het leuk vind om dingen voor de kinderen te organiseren.
Dit vind ik niet alleen leuk om voor mijn eigen kinderen te doen, maar geniet als iedereen het naar de zin heeft. En zodoende ben je ook meer betrokken bij school, doordat je meer kinderen, ouders en leerkrachten leert kennen. Ik vind het erg leuk in de OR.

Hallo, mijn naam is Monika Slot.
Ik ben getrouwd met Arno en samen hebben we twee jongens.
Tijn zit in groep 5 en Nout in groep 3.
Nadat ik een jaar klassenouder ben geweest heb ik mij aangemeld als OR lid.
Het is erg leuk om wat meer betrokken te zijn bij school en leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren.Samen met deze gezellige club ouders maken we er vast een mooi jaar van,ik heb er in ieder geval weer zin in.

Hoi, mijn naam is Cher van Doorn. Ik ben 35 jaar en woon samen met Maikel. Onze oudste dochter Sienna zit in groep 3 en de jongste, zoon Mason van bijna 2, mag nog een paar jaartjes lekker thuis blijven. Ook voor mij is dit het eerste jaar in de OR en ben daarmee 1 van de ' nieuwelingen '. Ik wilde graag wat meer betrokken zijn en me meer inzetten bij alles wat op school gebeurd en vind het erg leuk om actief aanwezig te zijn bij de diverse festiviteiten.  De OR is een leuke club enthousiaste moeders en ik heb het dan ook erg naar mijn zin.

Hoi mijn naam is Amanda Wormgoor. Ben getrouwd met frank Wormgoor. Sam zit in groep 2 en Daan is 3 en moet nog een jaar wachten om naar school te gaan. Ik vindt het erg leuk om bij de or te zijn, om zo met elkaar mooie, gezellige dagen /activiteiten te organiseren.
De eerste vergadering was een leuke vergadering met een gezellige groep moeders die graag helpen. Ik ga er vanuit dit met veel plezier te doen. 

Hallo, mijn naam is Marieke te Brinkhof. Ik woon samen met Dennis, Wout en Isa aan de Weemerhof in Neede.
Wout zit inmiddels in groep 3 en Isa in groep 1. Nu Wout en Isa allebei op school zitten ben ik graag meer betrokken bij school. Met heel veel plezier begin ik dan ook bij de OR. Samen met de andere dames gaan we ons inzetten om leuke activiteiten te organiseren! 

Ik ben Jeanette Wiggers, getrouwd met Remko en samen hebben we 2 kinderen. 
Femke is net begonnen op het Assink en Jurre zit in groep 4. Ik ben 1 van de nieuwkomers binnen de or. 
Na een aantal keren klassenouder te zijn geweest leek het me nu leuk om in de or te gaan en zo meer betrokken te zijn bij school. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten te organiseren en te zien hoe iedereen ervan geniet.

Mijn naam is Nancy te Nijenhuis. Ik woon samen met Dennis. Onze kinderen zijn Luca (groep 4) en Nikki (groep 2).
Sinds dit schooljaar bij de OR begonnen.Hiervoor ben ik  3 jaar klassenouder geweest. Nu wat tijd voor iets nieuws binnen de Marke. Ik mag graag dingen organiseren en wil graag betrokken zijn bij school. Heb er dan ook erg veel zin in om het voor iedereen naar zijn zin te maken.

Ik ben Merina Brandenbarg. Ik ben getrouwd met Michel en onze zoons zitten op de Marke. Roy in groep 6 en Koen in groep 3. 
Ze hebben het allebei erg naar het zin op school en daarom leek het mij leuk om ook nog wat bij te dragen aan dat plezier. Ik ben sinds dit schooljaar de penningmeester van de ouderraad. Ik ben niet zo creatief, dus dit is voor mij een goede manier om ook wat te kunnen doen voor de school. Alle dames zijn heel enthousiast,  dus we gaan er samen vast wat moois van maken met elkaar.