Ouderraad 2018-2019
 Or foto 2018/2019 

Boven van links naar rechts: Cher van der Neut, Karin Smits, Nancy te Nijenhuis, Amanda Wormgoor, Marieke te Brinkhof, Ilse Hulstijn en Merina Brandenbarg
Onder van links naar rechts: Monika Slot, Jeanette Wiggers, Birgit Lammers, Nathalie Pasman en Evelien Wissink

Kelly Morsink kon helaas niet aanwezig zijn bij het maken van de foto

Voorzitter: Cher van der Doorn
Secretaris: Karin Smits
Penningmeester: Merina Brandenbarg

Leden:
Ilse Hulstijn, Nathalie Pasman, Evelien Wissink, Birgit Lammers, Monica Slot, Jeanette Wiggers, Amanda Wormgoor, Marieke te Brinkhof, Nancy te Nijenhuis, Kelly Morsink

Voorstellen:
Mijn naam is Cher van der Neut en ik ben getrouwd met Maikel. Onze oudste dochter Sienna zit in groep 5 en onze jongste, zoon Mason van bijna 4, mag in januari 2019 beginnen in groep 1. Ik ben 2 jaar OR lid geweest en in die 2 jaar heb ik leuke activiteiten mogen helpen organiseren.Dit schooljaar heb ik het voorzittersstokje van Jeannette overgenomen. Voor mij voor het eerst en dus erg spannend, maar erg leuk om te doen. De ouderraad bestaat uit een leuke 'club' zeer betrokken moeders die erg hun best doen alle activiteiten door het jaar heen goed voor te bereiden, ervoor zorg dragen dat deze succesvol verlopen en zo de kinderen een leuke dag bezorgen.

Hoi ik ben Karin Smits en sinds dit jaar de secretaris van de OR. Ik woon samen met Barry en we zijn de ouders van Joris en Bas Olthaar. Joris zit in groep 5 en Bas zit in groep 3.
Dit wordt mijn derde jaar bij de OR. De eerste 2 jaar als algemeen lid en nu dus gestart als secretaris. Inmiddels al enkele activiteiten mogen organiseren dan wel geholpen. Het is erg leuk de kinderen een leuke dag te bezorgen en daar aan bij te dragen.

Hallo, mijn naam is Merina Brandenbarg. Ik ben getrouwd met Michel en onze zoons zitten op de Marke,
Roy in groep 7 en Koen in groep 4. Ze hebben het allebei erg naar het zin op school en daarom leek het mij
leuk om ook nog wat bij te dragen aan dat plezier. Ik ben sinds vorig schooljaar de penningmeester van de
ouderraad. Ik ben niet zo creatief, dus dit is voor mij een goede manier om ook wat te kunnen doen voor

Hallo,Ik ben Nathalie Pasman getrouwd met Wilco en twee kinderen. Lola van 13 jaar en Mick zit in groep 7. Na eerst een paar jaar klassenouder te zijn geweest, leek het mij ook erg leuk, om iets meer te betekenen voor de kinderen op school. Je bent  meer betrokken bij wat er leeft op school en zorgt ervoor, dat de kinderen veel plezier beleven aan een activiteit.Want daar doe je het toch voor? Inmiddels doe ik dit alweer 5 jaar (met veel plezier) en dus ook mijn laatste jaar. Het is ook nog eens een gezellige club, dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk.

Ik ben Evelien Wissink, Ben jaren werkzaam geweest in de kinderopvang. Daarna ben ik thuis begonnen als gastouder voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Al vele jaren doe ik dat met erg veel plezier. Intussen zijn ook Mick en Jessie op de wereld gekomen, inmiddels alweer in groep 8 en Groep 5 op school. Omdat er thuis natuurlijk veel met alle oppaskinderen geleefd wordt, leek het mij erg leuk om ook op school betrokken te zijn bij activiteiten die we organiseren voor de kinderen. Eerst een paar jaar als klassenouder en nu alweer enkele jaren in de OR. Zo ben ik toch ook daar een beetje bij de kinderen. Het geeft mij veel voldoening om te zien hoe wij toch met zoveel mensen het plezier in het kind te brengen en houden.

Hallo, mijn naam is Birgit en ik woon samen met Kees. We hebben samen een zoon Sven in groep 8 en een dochter Mila in groep 6. Zij gaan allebei graag naar school. Ik ben “lid” van de werkgroep hal-versieren en ben ik een aantal jaren klassenouder geweest. Daarna wou ik wat meer betrokken raken van wat er binnen school verder “afspeelde”. Dus heb ik mij aangemeld voor de OR en wordt dit nu mijn 2de jaar. Wanneer ik voor de hal of OR op school ben en Sven of Mila komt langs dan vinden zij het heel erg leuk dat ik op school ben, daaraan merk ik dan weer dat zij het leuk vinden dat ik betrokken ben bij hun school en doe ik dit dus ook met veel plezier!

Hallo, mijn naam is Monika Slot en ik ben getrouwd met Arno.
Wij hebben twee kinderen, Tijn is 10 jaar en zit in groep 6 en Nout is 7 jaar en zit in groep 4. Dit wordt voor mij het derde jaar in de Ouderraad.
Nadat ik een jaar  klassenouder ben geweest heb ik mij aangemeld voor de ouderraad. Ik vind het erg leuk om op deze manier wat meer betrokken te zijn bij de school. Samen met een groep gezellige ouders proberen we weer leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Ik heb er in ieder geval weer veel zin in.

Hoi mijn naam is Amanda Wormgoor. Ben getrouwd met frank Wormgoor. Sam zit in groep 2 en Daan is 3 en moet nog een jaar wachten om naar school te gaan. Ik vindt het erg leuk om bij de or te zijn, om zo met elkaar mooie, gezellige dagen /activiteiten te organiseren.
De eerste vergadering was een leuke vergadering met een gezellige groep moeders die graag helpen. Ik ga er vanuit dit met veel plezier te doen. 


Hallo, mijn naam is Marieke te Brinkhof. Ik woon samen met Dennis, Wout en Isa aan de Weemerhof in Neede.
Wout zit inmiddels in groep 4 en Isa in groep 2. Ik ben graag meer betrokken bij school en daarom zit ik dan ook met heel veel plezier in de OR. Dit jaar alweer voor het tweede jaar. Samen met de andere damen ga ik me inzetten om ook dit schooljaar weer leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen!

Ik ben Jeanette Wiggers, getrouwd met Remko en samen hebben we 2 kinderen.
Femke zit in het 2 de jaar op het Assink en Jurre zit in groep 5. Na een aantal keren klassenouder te zijn geweest leek het me nu leuk om in de or te gaan
en zo meer betrokken te zijn bij school. Ik zit nu voor het 2 de jaar erin. Daarnaast ben ik contactpersoon voor de klassenouders. Ik het leuk om activiteiten te organiseren en te zien hoe iedereen ervan geniet.

Mijn naam is Nancy te Nijenhuis. Ik woon samen met Dennis. Onze kinderen zijn Luca (groep 4) en Nikki (groep 2).
Sinds dit schooljaar bij de OR begonnen.Hiervoor ben ik  3 jaar klassenouder geweest. Nu wat tijd voor iets nieuws binnen de Marke. Ik mag graag dingen organiseren en wil graag betrokken zijn bij school. Heb er dan ook erg veel zin in om het voor iedereen naar zijn zin te maken.

Hallo, mijn naam is Ilse Hulstijn. Ik ben 34 jaar en getrouwd met Ruben. Wij hebben twee kinderen.
Dochter Britt is 7 jaar en zit in groep 4. Onze zoon Siem is 4 jaar en zit in groep 1.
Nadat ik één jaar klassenouder ben geweest, ben ik dit jaar begonnen bij de OR.
Omdat beide kinderen nu naar school gaan, vind ik het leuk om wat meer betrokken te zijn bij
schoolactiviteiten. Ik hoop dat we er samen een mooi jaar van gaan maken.

Mijn naam is Kelly morsink.Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 11 en 6 waarvan tijs in groep 3 van de marke zit.Ik heb samen met mijn man een eigen productie bedrijf waar wij schilderslijsten maken maar ook heel veel andere producten.Wij werken binnen dit bedrijf veelal met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.In mijn vrije tijd ga ik graag schaatsen of wandelen. Ik wil binnen de or graag mijn steentje bij dragen dmv hulp bieden binnen de activiteiten die er zijn of nog komen. Ik heb er zin in! Groet kelly