Ouderraad

NB: We zijn nog op zoek naar één enthousiaste ouder die de OR zou willen komen versterken! bij belangstelling: mail naar or@obsdemarke.nl

De ouderraad op school bestaat uit een actieve groep ouders die betrokken is bij het organiseren van verschillende activiteiten gedurende het schooljaar. Daarnaast schuiven er ieder jaar twee teamleden aan tijdens de veragderingen. Dit jaar  zijn dat Anouk Heutinck en Minjou Drostenborg.

Doelstelling ouderraad

• Ondersteunen van de school bij het voorbereiden en uitvoeren van verschillende activiteiten.
  • Aanspreekpunt zijn voor ouders

Vergaderingen

De ouderraad vergadert ongeveel 6 tot 8 keer maal per schooljaar. Daarnaast wordt voorafgaand aan een activiteit regelmatig overlegd door de ouderraadleden en leerkrachten die betrokken zijn bij een commissie die het organiseren van een activiteit voor haar rekening nemen.

Voorzitter: Jeanette Wesselius
Secretaris: Ilse Hulstijn
Penningmeester: Merina Brandenbarg

Leden:
Merina Brandenbarg, Ilse Hulstijn, Jeanette Wesselius, Sharon Grootoonk, Jeanette Wiggers, Amanda Wormgoor, Marieke te Brinkhof, Nancy te Nijenhuis, Annemarie Mengerink - Bannink,Pascale Huurneman, Robert Kempers en Marcel Hoogstraten.

Voorstellen:
Mijn naam is Jeanette Wesselius, getrouwd met Olaf Wesselius en moeder van Luca (groep 6) en Lyn (groep 7). Vanwege mijn werk kon ik niet zomaar bijspringen op school als er een keer om hulp gevraagd werd aan ouders. Door de OR kan ik in de avonduren toch mijn steentje bijdragen aan leuke activiteiten voor de kinderen. Het is een leuke club ouders die met veel enthousiasme zich inzetten om activiteiten te organiseren en de schooltijd voor de kids wat leuker te maken!

Hallo, mijn naam is Merina Brandenbarg. Ik ben getrouwd met Michel en heb twee zoons. Roy zit op het voortgezet onderwijs en Koen zit in groep 7. Ze hebben het allebei erg naar het zin (gehad) op school en daarom leek het mij leuk om ook nog wat bij te dragen aan dat plezier. Ik ben sinds vier jaar de penningmeester van de
ouderraad. Ik ben niet zo creatief, dus dit is voor mij een goede manier om ook wat te kunnen doen voor school.

Hallo, mijn naam is Ilse Hulstijn. Ik ben 36 jaar en getrouwd met Ruben. Wij hebben twee kinderen.
Dochter Britt is 10 jaar en zit in groep7. Onze zoon Siem is 7 jaar en zit in groep 4.
Nadat ik één jaar klassenouder ben geweest, ben ik drie jaar geleden begonnen bij de OR.
Omdat beide kinderen nu naar school gaan, vind ik het leuk om wat meer betrokken te zijn bij
schoolactiviteiten. Ik hoop dat we er samen weer een mooi jaar van gaan maken.

Hoi mijn naam is Amanda Wormgoor. Ben getrouwd met Frank Wormgoor. Sam zit in groep 6 en Daan zit in groep 3. Ik vindt het erg leuk om bij de OR te zijn, om zo met elkaar mooie, gezellige dagen /activiteiten te organiseren.
De OR bestaat uit een gezellige groep moeders die graag helpen. Ik ga er vanuit dit met veel plezier te doen.

Hallo, mijn naam is Marieke te Brinkhof. Ik woon samen met Dennis, Wout en Isa aan de Weemerhof in Neede.
Wout zit inmiddels in groep 7 en Isa in groep 5. Ik ben graag meer betrokken bij school en daarom zit ik dan ook met heel veel plezier in de OR. Dit jaar alweer voor het vijfde jaar. Samen met de andere dames ga ik me inzetten om ook dit schooljaar weer leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen!

Ik ben Jeanette Wiggers, getrouwd met Remko en samen hebben we 2 kinderen.
Femke gaat naar het Assink en Jurre zit in groep 8. Na een aantal keren klassenouder te zijn geweest leek het me nu leuk om in de or te gaan en zo meer betrokken te zijn bij school. Ik zit nu voor het 5de jaar erin. Daarnaast ben ik contactpersoon voor de klassenouders. Ik vindt het leuk om activiteiten te organiseren en te zien hoe iedereen ervan geniet.

Mijn naam is Nancy te Nijenhuis. Ik woon samen met Dennis. Onze kinderen zijn Luca (groep 7) en Nikki (groep 5).
Dit is het vijfde jaar in de OR. Hiervoor ben ik 3 jaar klassenouder geweest en daarna was het tijd voor iets nieuws binnen de Marke. Ik mag graag dingen organiseren en wil graag betrokken zijn bij school. Heb er dan ook weer erg veel zin in om het voor iedereen naar zijn zin te maken.

Mijn naam is Sharon Grootoonk, woon samen met Emiel te Vaanholt. Wij hebben 2 kinderen Thymen en Youri te Vaanholt.
Thymen zit in groep 6 en Youri zit in groep 3. Voorheen klassenouder geweest. Nu beide kinderen op school zitten lijkt het mij leuk om nog een beetje meer betrokken te zijn bij de school, vandaar de keuze OR. Ik Hoop dat we er met elkaar een leuk, actief en creatief jaar van gaan maken. Groeten Sharon.

Mijn naam is Pascale Huurneman. Samen met Ronald Krijgsman heb ik twee dochters.
Elodie is net van school en Aimee gaat naar groep 6.
Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij school. En samen met een gezellige club ouders proberen er een onvergetelijke basisschool tijd voor de kinderen van te maken.

Hallo, mijn naam is Robert Kempers. Ik ben getrouwd met Marian en heb twee dochters. Pleun zit nu in groep 5 en Floor zit in groep 4. Ze hebben het allebei erg naar hun zin op school en daarom leek het mij leuk om ook nog wat bij te dragen aan dat plezier. Ik kan op veel vlakken creatief zijn dus dit is voor mij een goede manier om ook wat te kunnen doen voor school.

Marcel Hoogstraten:  Voor diegene die voor de vakantie bij de vossenjacht waren, zullen mij kennen als de vuurspuwer. UIteraard ben ik ook gewoon vader. Mijn oudste zoon Drostan zit in groep zes en de jongste Dex zit in groep één. Ik ben 38 jaar, servicemonteur voor lasmachines en werkzaam bij Forkink in Haarlo. Ik ben ingegaan op het aanbod bij de OR te kokmen zodat ik toch wat meer betrokken ben bij de school waar mijn boys op zitten. Daarbij wonen we hier al ruim twee jaar en door corona heb ik nog niet echt veel mensen leren kennen in deze regio. Ik hoop en denk dat de OR ook een gezellige uitdaging is om daarbij te helpen. Ik kijk er naar uit om er een aantal leuke jaren van te maken.