Ouderraad 2019-2020

De ouderraad op school bestaat uit een actieve groep ouders die betrokken is bij het organiseren van verschillende activiteiten gedurende het schooljaar. Daarnaast schuiven er ieder jaar twee teamleden aan tijdens de veragderingen.

Doelstelling ouderraad

  • Ondersteunen van de school bij het voorbereiden en uitvoeren van verschillende activiteiten.
  • Aanspreekpunt zijn voor ouders

Vergaderingen

De ouderraad vergadert normaal gesproken 8 tot 10 maal per schooljaar. Daarnaast wordt voorafgaand aan een activiteit regelmatig overlegd door de ouderraadleden en leerkrachten die betrokken zijn bij een commissie.


  

Boven vanaf de gele stip van links naar rechts: Merina Brandenbarg, Annemarie Mengerink - Bannink, Sharon Grootoonk en Anouk Pleiter.

Midden van links naar rechts: Ilse Hulstijn, Amanda Wormgoor, Marieke te Brinkhof, Nancy te Nijenhuis en Jeanette Wiggers.

Onder van links naar rechts: Cher van der Neut, Jeanette Klein Snakenborg en Monica Slot

Kelly Morsink kon helaas niet aanwezig zijn bij het maken van de foto

Voorzitter: Cher van der Neut
Secretaris: Ilse Hulstijn
Penningmeester: Merina Brandenbarg

Leden:
Annemarie Mengerink - Bannink, Anouk Pleiter, Jeanette Klein Snakenborg, Sharon Grootoonk, Monica Slot, Jeanette Wiggers, Amanda Wormgoor, Marieke te Brinkhof, Nancy te Nijenhuis en Kelly Morsink

Voorstellen:
Mijn naam is Cher van der Neut en ik ben getrouwd met Maikel. Onze oudste, dochter Sienna, zit in groep 7 en onze jongste, zoon Mason, zit in groep 2. Dit schooljaar ben ik begonnen aan mijn vijfde jaar in de OR, waarvan het derde jaar als voorzitter. De ouderraad bestaat uit een leuke 'club' zeer betrokken moeders die erg hun best doen alle activiteiten door het jaar heen goed voor te bereiden, ervoor zorg dragen dat deze succesvol verlopen en zo de kinderen een leuke dag te bezorgen.

Hallo, mijn naam is Merina Brandenbarg. Ik ben getrouwd met Michel en heb twee zoons. Roy is begonnen op het voortgezet onderwijs en Koen zit in groep 6. Ze hebben het allebei erg naar het zin (gehad) op school en daarom leek het mij
leuk om ook nog wat bij te dragen aan dat plezier. Ik ben sinds drie jaar de penningmeester van de
ouderraad. Ik ben niet zo creatief, dus dit is voor mij een goede manier om ook wat te kunnen doen voor school.

Hallo, mijn naam is Ilse Hulstijn. Ik ben 36 jaar en getrouwd met Ruben. Wij hebben twee kinderen.
Dochter Britt is 9 jaar en zit in groep 6. Onze zoon Siem is 6 jaar en zit in groep 3.
Nadat ik één jaar klassenouder ben geweest, ben ik twee jaar geleden begonnen bij de OR.
Omdat beide kinderen nu naar school gaan, vind ik het leuk om wat meer betrokken te zijn bij
schoolactiviteiten. Ik hoop dat we er samen weer een mooi jaar van gaan maken.

Hallo, mijn naam is Monika Slot en ik ben getrouwd met Arno. Wij hebben twee kinderen, Tijn zit in groep 8 en Nout zit in groep 6. Dit wordt voor mij het vijfde jaar in de Ouderraad. Nadat ik een jaar  klassenouder ben geweest heb ik mij aangemeld voor de ouderraad. Ik vind het erg leuk om op deze manier wat meer betrokken te zijn bij de school. Samen met een groep gezellige ouders proberen we weer leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Ik heb er in ieder geval weer veel zin in.

Hoi mijn naam is Amanda Wormgoor. Ben getrouwd met Frank Wormgoor. Sam zit in groep 5 en Daan zit in groep 2. Ik vindt het erg leuk om bij de OR te zijn, om zo met elkaar mooie, gezellige dagen /activiteiten te organiseren.
De OR bestaat uit een gezellige groep moeders die graag helpen. Ik ga er vanuit dit met veel plezier te doen. 

Hallo, mijn naam is Marieke te Brinkhof. Ik woon samen met Dennis, Wout en Isa aan de Weemerhof in Neede.
Wout zit inmiddels in groep 6 en Isa in groep 4. Ik ben graag meer betrokken bij school en daarom zit ik dan ook met heel veel plezier in de OR. Dit jaar alweer voor het vierde jaar. Samen met de andere dames ga ik me inzetten om ook dit schooljaar weer leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen!

Ik ben Jeanette Wiggers, getrouwd met Remko en samen hebben we 2 kinderen.
Femke zit in het 4de jaar op het Assink en Jurre zit in groep 7. Na een aantal keren klassenouder te zijn geweest leek het me nu leuk om in de or te gaan en zo meer betrokken te zijn bij school. Ik zit nu voor het 4de jaar erin. Daarnaast ben ik contactpersoon voor de klassenouders. Ik vindt het leuk om activiteiten te organiseren en te zien hoe iedereen ervan geniet.

Mijn naam is Nancy te Nijenhuis. Ik woon samen met Dennis. Onze kinderen zijn Luca (groep 7) en Nikki (groep 5).
Dit is het vierde jaar in de OR. Hiervoor ben ik 3 jaar klassenouder geweest en daarna was het tijd voor iets nieuws binnen de Marke. Ik mag graag dingen organiseren en wil graag betrokken zijn bij school. Heb er dan ook weer erg veel zin in om het voor iedereen naar zijn zin te maken.

Mijn naam is Kelly Morsink. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 13 en 8 waarvan Tijs in groep 5 van de Marke zit. Ik heb samen met mijn man een eigen productie bedrijf waar wij schilderslijsten maken maar ook heel veel andere producten. Wij werken binnen dit bedrijf veelal met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In mijn vrije tijd ga ik graag schaatsen of wandelen. Ik wil binnen de or graag mijn steentje bij dragen dmv hulp bieden binnen de activiteiten die er zijn of nog komen. Ik heb er zin in! Groet Kelly

Mijn naam is Sharon Grootoonk, woon samen met Emiel te Vaanholt. Wij hebben 2 kinderen Thymen en Youri te Vaanholt.
Thymen zit in groep 5 en Youri zit in groep 2. Voorheen klassenouder geweest. Nu beide kinderen op school zitten lijkt het mij leuk om nog een beetje meer betrokken te zijn bij de school, vandaar de keuze OR. Ik Hoop dat we er met elkaar een leuk, actief en creatief jaar van gaan maken. Groeten Sharon.

Hoi, mijn naam is Anouk Pleiter. Ik woon samen met Ard-Jan van der Molen en onze twee kinderen, waarvan Mila op dit moment in groep 6 zit. Toen de vacature kwam eerst nog wel even getwijfeld, maar het bleef kriebelen. Dus de stap gezet om mij aan te melden bij de OR. Dit wordt dus mijn eerste jaar, maar het lijkt me leuk en interessant om mij op deze manier in te kunnen zetten voor de school en zo te ondersteunen en te helpen bij de activiteiten die er gehouden worden voor alle leerlingen. Ik heb er in ieder geval zin in! Groetjes Anouk.