Ouderraad 2019-2020

De ouderraad op school bestaat uit een actieve groep ouders die betrokken is bij het organiseren van verschillende activiteiten gedurende het schooljaar. Daarnaast schuiven er ieder jaar twee teamleden aan tijdens de veragderingen.

Doelstelling ouderraad

  • Ondersteunen van de school bij het voorbereiden en uitvoeren van verschillende activiteiten.
  • Aanspreekpunt zijn voor ouders

Vergaderingen

De ouderraad vergadert normaal gesproken 8 tot 10 maal per schooljaar. Daarnaast wordt voorafgaand aan een activiteit regelmatig overlegd door de ouderraadleden en leerkrachten die betrokken zijn bij een commissie.


  

Boven van links naar rechts: Sharon Grootoonk, Jeanette Klein Snakenborg, Amanda Wormgoor, Marieke te Brinkhof, Birgit Lammers en Merina Brandenbarg
Onder van links naar rechts: Nancy te Nijenhuis, Cher van der Neut, Jeanette Wiggers, Monica Slot en Ilse Hulstijn

Kelly Morsink en Karin Smits konden helaas niet aanwezig zijn bij het maken van de foto

Voorzitter: Cher van der Neut
Secretaris: Karin Smits
Penningmeester: Merina Brandenbarg

Leden:
Ilse Hulstijn, Jeanette Klein Snakenborg, Sharon Grootoonk, Birgit Lammers, Monica Slot, Jeanette Wiggers, Amanda Wormgoor, Marieke te Brinkhof, Nancy te Nijenhuis en Kelly Morsink

Voorstellen:
Mijn naam is Cher van der Neut en ik ben getrouwd met Maikel. Onze oudste, dochter Sienna, zit in groep 6 en onze jongste, zoon Mason van 4, is in januari 2019 begonnen in groep 1. Dit schooljaar ben ik begonnen aan mijn vierde jaar in de OR, waarvan het tweede jaar als voorzitter. De ouderraad bestaat uit een leuke 'club' zeer betrokken moeders die erg hun best doen alle activiteiten door het jaar heen goed voor te bereiden, ervoor zorg dragen dat deze succesvol verlopen en zo de kinderen een leuke dag te bezorgen.

Hoi ik ben Karin Smits en de secretaris van de OR. Ik woon samen met Barry en we zijn de ouders van Joris en Bas Olthaar. Joris zit in groep 8 en Bas zit in groep 6.
Dit wordt mijn zesde jaar bij de OR. De eerste 2 jaar als algemeen lid en nu dus het vierde jaar als secretaris. Inmiddels al enkele activiteiten mogen organiseren dan wel geholpen. Het is erg leuk de kinderen een leuke dag te bezorgen en daar aan bij te dragen.

Hallo, mijn naam is Merina Brandenbarg. Ik ben getrouwd met Michel en onze zoons zitten op de Marke,
Roy in groep 8 en Koen in groep 5. Ze hebben het allebei erg naar het zin op school en daarom leek het mij
leuk om ook nog wat bij te dragen aan dat plezier. Ik ben sinds twee jaar de penningmeester van de
ouderraad. Ik ben niet zo creatief, dus dit is voor mij een goede manier om ook wat te kunnen doen voor school.

Hallo,Ik ben Nathalie Pasman getrouwd met Wilco en twee kinderen. Lola van 13 jaar en Mick zit in groep 7. Na eerst een paar jaar klassenouder te zijn geweest, leek het mij ook erg leuk, om iets meer te betekenen voor de kinderen op school. Je bent  meer betrokken bij wat er leeft op school en zorgt ervoor, dat de kinderen veel plezier beleven aan een activiteit.Want daar doe je het toch voor? Inmiddels doe ik dit alweer 5 jaar (met veel plezier) en dus ook mijn laatste jaar. Het is ook nog eens een gezellige club, dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk.                                                                                                                                                                                                                                          
Hallo, mijn naam is Birgit en ik woon samen met Kees. We hebben samen een zoon Sven en een dochter Mila in groep 7. Zij gaan allebei graag naar school. Ik ben “lid” van de werkgroep hal-versieren en ben ik een aantal jaren klassenouder geweest. Daarna wou ik wat meer betrokken raken van wat er binnen school verder “afspeelde”. Dus heb ik mij aangemeld voor de OR en wordt dit nu mijn 6de jaar. Wanneer ik voor de hal of OR op school ben en Mila komt langs dan vindt zij het heel erg leuk dat ik op school ben, daaraan merk ik dan weer dat zij het leuk vindt dat ik betrokken ben bij school en doe ik dit dus ook met veel plezier!

Hallo, mijn naam is Monika Slot en ik ben getrouwd met Arno.
Wij hebben twee kinderen, Tijn zit in groep 7 en Nout zit in groep 5. Dit wordt voor mij het vierde jaar in de Ouderraad.
Nadat ik een jaar  klassenouder ben geweest heb ik mij aangemeld voor de ouderraad. Ik vind het erg leuk om op deze manier wat meer betrokken te zijn bij de school. Samen met een groep gezellige ouders proberen we weer leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Ik heb er in ieder geval weer veel zin in.

Hoi mijn naam is Amanda Wormgoor. Ben getrouwd met Frank Wormgoor. Sam zit in groep 4 en Daan zit in groep 2. Ik vindt het erg leuk om bij de OR te zijn, om zo met elkaar mooie, gezellige dagen /activiteiten te organiseren.
De OR bestaat uit een gezellige groep moeders die graag helpen. Ik ga er vanuit dit met veel plezier te doen. 


Hallo, mijn naam is Marieke te Brinkhof. Ik woon samen met Dennis, Wout en Isa aan de Weemerhof in Neede.
Wout zit inmiddels in groep 5 en Isa in groep 3. Ik ben graag meer betrokken bij school en daarom zit ik dan ook met heel veel plezier in de OR. Dit jaar alweer voor het derde jaar. Samen met de andere dames ga ik me inzetten om ook dit schooljaar weer leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen!

Ik ben Jeanette Wiggers, getrouwd met Remko en samen hebben we 2 kinderen.
Femke zit in het 3 de jaar op het Assink en Jurre zit in groep 6. Na een aantal keren klassenouder te zijn geweest leek het me nu leuk om in de or te gaan
en zo meer betrokken te zijn bij school. Ik zit nu voor het 3 de jaar erin. Daarnaast ben ik contactpersoon voor de klassenouders. Ik vindt het leuk om activiteiten te organiseren en te zien hoe iedereen ervan geniet.

Mijn naam is Nancy te Nijenhuis. Ik woon samen met Dennis. Onze kinderen zijn Luca (groep 6) en Nikki (groep 4).
Dit is het derde jaar in de OR. Hiervoor ben ik  3 jaar klassenouder geweest. Nu wat tijd voor iets nieuws binnen de Marke. Ik mag graag dingen organiseren en wil graag betrokken zijn bij school. Heb er dan ook weer erg veel zin in om het voor iedereen naar zijn zin te maken.

Hallo, mijn naam is Ilse Hulstijn. Ik ben 35 jaar en getrouwd met Ruben. Wij hebben twee kinderen.
Dochter Britt is 8 jaar en zit in groep 5. Onze zoon Siem is 5 jaar en zit in groep 2.
Nadat ik één jaar klassenouder ben geweest, ben ik vorig jaar begonnen bij de OR.
Omdat beide kinderen nu naar school gaan, vind ik het leuk om wat meer betrokken te zijn bij
schoolactiviteiten. Ik hoop dat we er samen weer een mooi jaar van gaan maken.

Mijn naam is Kelly Morsink. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 12 en 7 waarvan Tijs in groep 4 van de Marke zit. Ik heb samen met mijn man een eigen productie bedrijf waar wij schilderslijsten maken maar ook heel veel andere producten. Wij werken binnen dit bedrijf veelal met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In mijn vrije tijd ga ik graag schaatsen of wandelen. Ik wil binnen de or graag mijn steentje bij dragen dmv hulp bieden binnen de activiteiten die er zijn of nog komen. Ik heb er zin in! Groet kelly