Welkom op de pagina van groep 5/6!

Dit schooljaar 2021-2022 bestaat groep 5/6 uit een gezellige groep van 27 leerlingen die elke week les krijgen van juf Miranda en juf Eline. Op deze pagina kunt u lekker neuzen door al onze activiteiten, ontwikkelingen en leuke foto's of filmpjes!

Juf Miranda werkt tot en met januari van maandag tot en met vrijdag. Juf Eline begint in januari weer na haar zwangerschapsverlof en gaat dan op maandag, dinsdag en woensdag werken. 

C A R N A V A L 

Wat een feestje hebben we gevierd met carnaval! De meesten waren gezellig verkeled en we hebben lekker gedanst!

W E R K E N  M E T  E E N  M I C R O S C O O P 

Bij blink hebben we van alles geleerd over stenen en zand. We leerden dat het zand zelfs bestaat uit kleine stenen. Dit wilden we natuurlijk met onze 
eigen ogen zien. Met een beetje zandbak uit de tuin en de zandbak zijn we onder de microscoop gaan kijken. En wat hebben we ontdekt, het klopt! 

Dat was heel gaaf om te zien! 

Kerst 

Wat was het gezellig met kerst. We zijn creatief bezig geweest, hebben verschillende spellen gespeeld zoals een kerstbingo en het kerstescape spel. Ook hebben we genoten van een heerlijke kerstlunch! 

Sinterklaas

Wat hebben we een gezellige dag gehad en wat zijn er hele mooie surprises gemaakt. Ook heel fijn dat iedereen mee kon doen. De leerlingen die thuis zaten hadden namelijk ook hun surprises. Zo konden ze via een live verbinding mee doen met het dobbelspel! Erg gezellig!

Judoles

Tijdens de gymles kregen wij judoles van judovereniging ‘t Höfke. 

Streetwise

We kregen les van de ANWB. We hebben het gehad over wie er eerder kan stoppen, een voetganger of een auto. Hierbij hebben we het gehad over de remweg. Eerst gingen wij onze eigen remweg meten, vervolgens de remweg van de auto. Ook mochten wij zelf ervaren hoe het is om te remmen in een auto.

Workshop Cardio Drums  

We kregen een workshop Cardio Drums van juf Nicole. Een muziekles met skippyballen en drumstokken! 

Start schooljaar 

We hebben een fijne start gehad van het nieuwe schooljaar. We hebben verschillende spellen gespeeld om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast hebben we al hard gewerkt. Ook hebben we nog een buitengymles gehad.